رییس سازمان امور دانشجویان با اشاره به هزینههای سنگین بورس خارج برای دولت، گفت: در حوزه بورس خارج با توجه به توسعه تحصیلات تکمیلی بنا داریم دانشجویان را در بخشها و رشتههایی که مورد نیاز کشور و ضروری است بورس کنیم.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
به گزارش خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر مجتبی صدیقی در مراسم تودیع و معارفه رییس سازمان دانشجویان وزارت علوم، ضمن تشکر از زحمات دکتر ملاباشی در هشت سال خدمت او و بازگشت خود را به سازمان دانشجویان رجعت مجدد خواند و گفت: شاید این موضوع کم اتفاق بیفتد که شخصی سه بار در دورههای مختلف در یک سازمان حضور داشته باشد.
وی افزود: من از سال ۶۹ تا ۷۲ و ۷۶ تا ۸۰ در اداره بورسها در سازمان دانشجویان مستقر بودم که غالب این مدت را در خدمت دکتر میلی منفرد بودم.
رییس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه بازگشت دوباره خود به سازمان را یک سرمایه میداند، گفت: در انتخاب همکاران نیز بحث حضور نیروهای جدید و شایستهتر را دنبال خواهیم کرد.
صدیقی با اشاره به فعالیتهای سازمان دانشجویان در دو حوزه کادرسازی و ارائه خدمات، تصریح کرد: در حوزه کادرسازی مثل بورس خارج و داخل، اداره دانش آموختگان وظیفه تربیت نیروی انسانی برای دانشگاههای کشور را دنبال میکنیم، همچنین حوزه ارائه خدمات شامل دانشجویان داخل، شاهد و ایثارگر، غیر ایرانی و مباحث مربوط به صندوق رفاه نقش جدی در آموزش عالی و ارتقای کیفیت آن ایفا میکند.
وی خاطر نشان کرد: باید حداقلهای معیشتی دانشجویان بهرغم همه مشکلات بیشتر به آن توجه شود که در این زمینه صندوق رفاه وظیفه مهمی دارد و در این دوره باید هماهنگی و همکاری بهتری با مسئولان سازمان داشته باشد.
رییس سازمان دانشجویان با اشاره به برنامههای خود در حوزه بورس و کادر سازی، تصریح کرد: این امکان باید در اختیار بهترینها و متعهدها قرار گیرد، بنابراین ما به بهای حفظ تعهد، تخصص را قربانی نمیکنیم و در شرایط جدید در حوزه بورس و اعطای آن باید هر دو مولفه به طور جدی مدنظر قرار گیرد.
وی افزود: در بحث بورس خارج با توجه به هزینههای کمرشکن آن باید گزیده و محدود و تنها در جاهایی که نیاز جدی داریم صورت گیرد و به جای آن دورههای کوتاه مدت داخل را جایگزین کنیم.
صدیقی در پایان خاطر نشان کرد: یکی دیگر از تلاشهای ما این است که حداقلهای معیشتی و قراردادی همکاران را فراهم کنیم تا با فراغ بال بیشتری نسبت به انجام امور اقدام کنند.
سلام
برا دونستن اینکه اعطای بورس چه شرایطی دارد چه سایتی برم؟
از کجا این اطلاعات رو پیدا کنم
زیادی ممنونم
سلام همسر من سال ۸۵ از دانشگاه شاهد تهران ارشد نقاشی گرفته اما به گرفتن دکترای پزوهش هنر که در حال حاضر در ایران وجود داره علاقه ای نداره و دوست داره دکترای هنرهای تجسمی یا نقاشی که ظاهرا فعلا در ایران موجود نیست رو بخونه. از چه راهی میتونه بورس بگیره برای تحصیل خارج از ایران.
سلام
در فرصت های ۶ ماهه و ۹ ماهه که دانشجویان دکترا به خارج از کشور میرن چقدر هزینشو وزارت علوم میده اگه بورس نباشیم؟