خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » دانشگاه‌هایی که از شرکت در فراخوان جذب هیئت علمی ۹۲ منع شدند

دانشگاه‌هایی که از شرکت در فراخوان جذب هیئت علمی ۹۲ منع شدند

رئیس مرکز جذب هیئت علمی وزارت علوم گفت: دانشگاه‌هایی که تا ۱۵ مرداد برای تعیین تکلیف فراخوان جذب هیئت علمی سال ۹۱ اقدام نکنند، از شرکت در فراخوان سال ۹۲ منع خواهند شد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

محمدرضا مردانی رئیس جذب مرکز هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس گفت: دانشگاه‌هایی که تاکنون نسبت به بررسی وضعیت اعضای هیئت علمی جدید خود با توجه به فراخوان سال ۹۱ اقدام نکرده‌اند، تنها تا ۱۵ مرداد ماه برای تعیین تکلیف نهایی این فراخوان فرصت خواهند داشت.

وی افزود: به طور طبیعی دانشگاه‌هایی که نسبت به فراخوان سال ۹۱ اقدامی انجام نداده باشند، مجوز شرکت در فراخوان سال ۹۲ را نخواهند داشت.

مردانی در ادامه تاکید کرد: البته تعداد دانشگاه‌هایی که تاکنون اقدامی برای پاسخ نهایی به شرکت کنندگان در سال ۹۱فراخوان سال ۹۱ انجام نداده‌اند محدود است و به احتمال فراوان این تعداد محدود هم در مهلت در نظر گرفته شده نسبت به تعیین تکلیف نهایی متقاضیان اقدام خواهند کرد.

شایان ذکر است از ۲۰ مرداد تا ۱۵ شهریور ماه ۹۲ نیز ثبت‌نام تعیین اولویت متقاضیان فراخوان هفتم آغاز می‌شود.

همچنین ببینید

تشریح جزئیات اعلام فراخوان جذب اعضای هیات علمی

اعلام فراخوان جذب هیات علمی ۱۴۰۳ تا حداکثر یک ماه آینده

رئیس مرکز جذب وزارت علوم اعلام کرد: حدود ۲۸ روز طول می کشد تا صورت …

۸ دیدگاه

  1. واقعا که باید به حال خودمان به عنوان فردی تحصیلکرده افسوس بخوریم….
    خوش به حال آنان که پی درس نرفتند…………..

  2. واقعا اگه اینطوری پس چرا فقط نظر میدیم بین هیچ کدومون تو این فراخوانا شرکت نکنیم ولی زهی خیال باطل

  3. بنظرم این جذب فقط توهین به شخصیت ماست.

    من در فراخوان ۹۱ به مصاحبه یکی از دانشگاههای معتبر دعوت شدم اما روز مصاحبه اساتید گفتند ما اصلا بورس این رشته را نمیخواستیم
    در نهایت یک مصاحبه که معلوم بود سرکاری است از ما انجام گرفت.
    بنظر می رسد که وزارت علوم فقط هدفش کاسبی کردن است. چرا که دوبار در سال و جدیدا سه بار در سال فراخوان میزند و صدها نفر جوان تحصیلکرده درمانده به امید استخدام هر نفر ۱۸۷۰۰ پول به حساب وزارت علوم واریز میکنند
    آیا شما دوستان کسی را سراغ دارید که واقعا استخدام شده باشند؟ (البته به جز فرزندان اعضای هیات علمی که ظاهرا شغل پدر را به ارث میبرند)

    • سلام.من خودم عضو هیات علمی هستم.بعد سه سال پی گیری بالاخره کارم درست شد.جالب است بدانید ۴ نفر دیگر که همزمان با من اقدام کردند از همان سال اول استخدام رسمی شدندهر وقت به سازمان مرکزی مرکزیمراجعه می کردم میگفتند پرونده شما از همان اول تایید شده و شماره پرسنلی هم دارید .(پرونده تایید من از سه نفر دیگر زودتر به دانشکده برای دستور کار ارائه شده بود.)مشکل من این بود که هیچ کدام از اعضا خانواده ام در دانشکده نبودند و پارتی هم نداشتم…جالبه شرایط استخدامی هم تغییر کرده و من مطمئنا باز هم پارتی فقط شرایط را درست خواهد کرد نه قوانین

  4. بنده متقاضی بهمن ۹۰ هستم. هنوز تعیین تکلیف نشده ام متقاضی ۹۱ که جای خود دارد.

  5. با نظر بهزادی موافقم بنابراین تکرار نمی کنم. شرایط نظارتی اسفبار است و هیچ بخشی بر دانشگاهها نظارت ندارد. احترام به متقاضی باید سرلوحه این برنامه فاقد ناظر باشد و حتما بایستی یک جوابی به متقاضیان داده شود.

  6. لطفاً به دکتر مردانی اطلاع رسانی کنید که هنوز هیچ دانشگاهی تعیین تکلیف نکرده و از بهمن ۹۰ هم افراد بلاتکلیف هستند چه برسه به بهمن ۹۱. شاید ایشان چون خود متقاضی نیستند و یا اطرافشان متقاضی مثل ما نیست خبر ندارند وگرنه نتایج نهایی هر فرآخوان حداقل یکسال و نیم بعد…اعلام میشه. پس بگین لطفاً از این تاریخها اعلام نکنید تا لاقل خانواده های ما با دیدن چنین اخباری الکی دلخوش نشن

  7. بسیار اقدام بجا و شایسته ای است.
    برخی دانشگاهها متقاضیان را مضحکه خود کرده اند، بنده خودم آمار دقیق از برخی دانشگاهها دارم که هر دوره فراخوان میدهند ولی هنوز حتی جذب سه دوره قبلی را انجام نداه اند، این کار دانشگاه باعث می شود که بیخود و بی جهت یکی از سه انتخابی که هر متقاضی می تواند انجام دهد از بین برود، چراکه عملا جذبی در کار نیست. نظارت هم که واقعا …!! بعد از سی سال درس خواندن و فعالیتهای آکادمیک، آینده حرفه ای ما شده مضحکه برخی اشخاص …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *