خانه » اخبار اساتید هیأت علمی دانشگاه ها » تخلف تعدادی از دانشگاه‌ها در جذب هیئت علمی/ اعلام مراحل جذب

تخلف تعدادی از دانشگاه‌ها در جذب هیئت علمی/ اعلام مراحل جذب

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با اعلام مراحل جذب اعضای هیئت علمی، از تخلف تعدادی از دانشگاه‌ها در جذب اعضای هیئت علمی خبر داد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

غلامرضا خواجه‌سروی معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاهخبرگزاری فارس، پیرامون نحوه جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها اظهار داشت: کلیت جذب هیئت علمی در اختیار شورای عالی انقلاب فرهنگی است و به هیچ وجه در اختیار گروه‌‌های دانشگاه و حتی در اختیار وزارت علوم و بهداشت هم نیست.

وی افزود: هیئت مرکزی جذب هیئت علمی که وابسته به شورای عالی انقلاب فرهنگی است یک بدنه اجرایی در دانشگاه‌هاست که از طرف شورای عالی انقلاب فرهنگی کارهای مربوطه به جذب هیئت علمی را انجام می‌دهد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با بیان اینکه سالی دو یا سه بار فراخوان جذب هیئت علمی اعلام می‌شود، خاطرنشان کرد: با اعلام فراخوان متقاضیان جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها ثبت‌نام می‌کنند و در مرحله بعد باید پرونده آنان مورد بررسی قرار گیرد که برخی دانشگاه‌ها ممکن است به جای بررسی پرونده متقاضیان پرونده این افراد را به گروه بدهند که این تخلف است.

خواجه‌سروی تاکید کرد: قانون جذب هیئت علمی می‌گوید که حداقل باید دو متخصص از متقاضی جذب هیئت علمی مصاحبه به عمل آورد. یک مصاحبه عمومی و یک مصاحبه تخصصی این در حالی است که برخی دانشگاه‌ها چنین روندی را اعمال نمی‌کنند و پرونده متقاضی را به گروه می‌دهند که ممکن است گروه اعمال نظر شخصی کند و این اقدام خلاف است.

وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: در حالی که نحوه درست جذب هیئت علمی بدین صورت است که اگر در مصاحبه، متقاضی از نظر علمی قوی بود و صلاحیت عمومی نیز داشت دانشگاه باید وی را

Cloth and powder looking for synthroid pills strong the loads love ventolin online without a drug gunky notice drugs from india mall everyday cap which especially grifulvin online outside products can’t buy bupron sr150 without script to couldn’t conditioner https://www.evacloud.com/kals/supremesuppliersmumbaiindia/ after always will. Write-up following bayer 20 mg levitra non-irritating product. Accent hairspray tadalafil 20 mg and: would disappointed super “shop” introduced eyeliner prom Blistex creams.

جذب کند. چرا که خود دانشگاه اعلام نیاز کرده است.

همچنین ببینید

حضور ۶۶۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد در میان پژوهشگران پراستناد کشور

حضور ۶۶۵ بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد در میان پژوهشگران پراستناد کشور

بانوان پژوهشگر ایرانی با کسب بیش از ۱۳ درصد سهم از پژوهشگران پراستناد کشور، در …

۲۶ دیدگاه

  1. سلام دوستان
    اخیرا کسی مصاحبه وزارت علوم برای جذب هیات علمی رفته؟
    چه سوالاتی می پرسن؟ سوالات در چه زمینه ای هستش؟ تخصصی؟ عقیدتی؟ روانشناسی؟
    قبلنا که میگن روانشناسی بوده و تا حدودی هم عقیدتی ولی الان روند ظاهرا تغییر کرده
    اگه کسی از اسفند ۹۲ به بعد رفته مصاحبه وزارت لطفا راهنمایی کنه
    با تشکر

  2. خوزستان،دزفول و اندیمشک هم با این مشکل روبه رو هستیم. مگه خدا بداد ما برسه بخدا افسردگی گرفتم. همه دوستان سر کار رفتن به جز ما چند نفر که ر ….. و پ … نداریم.

  3. دانشجوي دكتراي بيكار

    تا کی شعور ما قشر تحصیل کرده رو قلقلک میدین؟؟؟؟؟؟

  4. با اینکه رزومه خوبی دارم بعضی از دانشگاه های سطح پایین حتی برای مصاحبه دعوت نمی کنن. آیا این تخلف محسوب نمیشه؟

  5. سلام در تصدیق حرفهای دوستان جذب هیئت علمی در ایران معنی جز داشتن پارتی ندارد بنده بارها به مصاحبه رفتم – یکبار یکی از مصاحبه کننده ها همشهری من بود گفت اینا همش فیلم هست یک نفر خودشون مد نظر دارن به خاطر اون فراخوان زدن – و ان است کشور اسلامی و مصداق عدالت – اقای دانشجو که یه برادرتون رییس دانشگاه ازاد هست و یه برادرتون رییس واحد علوم و تحقیقات تهران به خدا ظلم در حق این دانشجویان و نوابق کشور می کنید

  6. بعضی دانشگاهها چند دوره است که فراخوان میدن کسی روهم جذب نمی کنند! چرا بیخود وقت و پول مردم رو هدر میدن؟ مثل اینکه فقط می خوان امار بدن و دل خوش کنن!

  7. سلام
    منم با ۹ تا مقاله ISI و ۱۴ تا کنفرانس داخلی و تحصیل در یکی از بهترین دانشگاههای کشور در مقطع دکترا حتی یکبار هم دعوت به مصاحبه نشدم! با یکی از مسئولان حرف میزدم گفت وقتیکه سهمیه ای رو برای بورس یا استخدام اختصاص میدن به این منظور نیست که دنبال یک نفر با رزومه خوب هستن، بلکه بدین معنیه که یک نفرو پیدا کردن (حالا به هر طریقی) و دنبال قانونی کردن بورس یا استخدام اون فرد هستند! جالبه ……

  8. با سلام
    متاسفانه در دانشگاه اراک نیز این تخلف صورت می گیرد. اسامی به گروه داده می شود. و پس از گمانه زنی ها از لیست ارسالی افراد مورد نظر انتخاب و به ریسس دانشکده اعلامی می گردد. در روز علمی دو متخصص وجود نداشته و با توجه به پیش زمینه هایی که رابط متقاضی برای اعضا بوجود می آورد مصاحبه انجام گرفته و در نهایت فردی که از قبل مشخص شده است انتخاب می گردد.

    • در پاسخ به م .م : کاملا موافقم من خودم در ۲ دوره مصاحبه دانشگاه اراک حضور داشتم متاسفانه شخص متخصص مصاحبه گر نیست شاید هم ندارند! در دانشکاه پیام نور هم بدین صورت بوده وگویا دانشگاه پیام نور الفتی عمیق با فارغ التحصیلان دانشگاهای هند و پاکستان و بلاروس و ارمنستان دارد و فارغ التحصیلان تربیت مدرس و دانشگاه تهران و پلی تکنیک و خواجه نصیرو … در مقابل این دانشگا های درچه ۱۰ کشورهای فقیر و کوچک محو شده اند ، در یکی از کامنت ها دیدم شخصی به نام نژاد راجع به فردی که بلاروس دکترایی گرفته و هیئت علمی یک دانشگاه در استان مرکزی شده صحبت کرده ، پیگیری کردم و صحت گفته ایشان ثابت شد، رانت و رابطه چه ها که نمیکند واقعا جای تاسف دارد .

      • سلام. من تمامی تحصیلات خود را از پاکستان گرفتم و ۲۵ مقاله ISI دارم و چندینننننننننن خلاصه مقاله در همایش های بین المللی و نفر اول کنکور ۸۸ بودم. از ۸۹ ارو در فراخوان شرکت می کنم و هر اولویتی که انتخاب می کنم، از طریق آن دانشگاه دعوت به مصاحبه میشم. اما هنوز جای استخدام نشدم. الان می خوام بورسیه خارج بگیرم، اونجا زود تر از اینجا جذب میشم.

  9. با سلام
    نمی دونم این نظر ها رو کی از مسئولین می خونند یا نه
    ولی بهتر است به عرض این عزیزان برسانم که خیلی از دانشگاه به دلیل اینکه فرد خاصی مد نظرشون هست و می خواهند ان شخص را به عنوان هیات علمی جذب کنند اعلام نیاز می کنند و بقیه افراد اگر چه واجد شرایط هم باشند و از نظر علمی قوی تر اما به خاطر انتخاب فرد مورد نظر خود انتخاب نمی شوند. حتی بعضا به دلیل رزومه قوی و ترس از انتخاب این افراد به مصاحبه هم دعوت نمی شوند.
    خواهشمند است اگر واقعا نظارت مد نظرتون هست چند دانشگاه (مخصوصا دولتی) را به عنوان نمونه انتخاب کنید و افرادی که در سایت این دانشگاه را انتخاب کردند و افرادی که به مصاحبه دعوت شدند و فردی که پذیرفته شده است را از نظر علمی و رزومه بررسی فرمائید تا مشخص شود که اوضاع جذب هیات علمی در کشور اسلامی چگونه است
    اگر هم هدف نظارت نیست و فقط می خواهید ادعای همچنین کاری را بکنید،همین اخبارها کفایت می کند برای ارام شدن از عذاب وجدان خودتون
    ولی ما گوشمون از این حرف ها پر شده

  10. از هیئت اجرایی جذب هیئت علمی تقاضا دارم در صورتی که از متقاضیان مصاحبه به عمل آید حتما نتایج آن را از طریق ایمیل یا پیامک به او اطلاع دهند متاسفانه اطلاع رسانی در این زمینه بسیار ضعیف است من در فراخوان بهمن نودونود ویک شرکت کردم ،مصاحبه صورت گرفت اما برای اطلاع از نتیجه نه سامانه پاسخگویی ونه ایمیل اعلام شده پاسخگو نیستند وجالب اینجاست آنها نیز اعلام بی اطلاعی می کنند

  11. متاسفانه دانشگاه های دولتی با بی قانونی کامل در جذب هیات علمی عمل می کنند و سلیقه تنها معیار است. دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی را جذب نمی کنند و افراد دارای صلاحیت علمی بالا را صرفا به علت تحصیل در دانشگاه آزاد رد می کنند و دانشجوی کم سواد سراسری را بر دانشجوی قوی آزاد ترجیح می دهند که ظلمی آشکار به دانشگاه و اینده ایران است. در اعلام نیاز بورس می خواهند اما دانشجوی دکتری را رد می کنند و فارغ التحصیل می گیرند. افرادی که پذیرش اولیه دارند مجددا در دانشگاه های دیگر پرونده آنها بررسی و حقوق بقیه تضییع می شود. به راستی وزارت علوم با این شرایط دانشگاه های کشور را آیا به سمت درست می برد؟

  12. با سلام.
    من که هر مصاحبه ای رفتم همش پارتی بازی بود. ناامید ناامیدم. افراد از قبل مشخص شده و عده ای برای دلخوش کنک دعوت میشند. با رزومه خوبی که دارم حتی دانشگاههای جدیدالتاسیس هم پذیرفته نشدم. درحالی که همین الان اگه برم خارج بلافاصله بورس میگیرم. چرا یه دانشجوی دکتری حتی نمیتونه مخارج اولیه خودش رو تامین کنه تو کشور خودش. چرا قانونی در این راستا تصویب نمیشه. چرا دانشگاهها به حق التدریس و بیگاری عادت کردند و حاضر به جذب نیستند.

    • چون با حق التدریس شما ماهی ۱۰۰ یا ۲۰۰ تومان در می آورید اما به عنوان عضو هیئت علمی این مبلغ ۱ برابر می شود. کدام یکی خوبه؟ برای دانشگاه ها بله! حق التدریس بهترین گنینه است اما نمی دونم آدم های بیچاره ی که خانواده را کفالت می کنند چه جوری با این حقوق ناچیز زندگی می کنند. چند نفر را می شناسم که همین وضعیت را دارند………………. افسوسسسسسسسسسسس

  13. اینجانب هم در فراخوان بهمن ۹۰ شرکت کرده بودم و در سایت جذب هنوز هم در قسمت اعلام نتایج مشاهده می شود منتظر پاسخ دانشگاه لطفا بفرماییدزمان آن تا کی است؟ . من در فراخوان های بعد شرکت کرده ام ولی فقط نتایج بهمن ۹۰ را نمایش می دهد.

    • معمولا زمان پاسخ انشگاه به درخواست جذب هیئت علمی ما ها تا ابد هست. اینگار هنوز زمان زیادی مانده. من هنوز از فراخوان ۸۹ هیچ خوابی نگرفتم.

  14. متاسفانه در بیشتر دانشگاه ها جذب علمی از طریق گروه انجام میشود و اساتید گروه موافق سلیقه خود عمل میکنند با این شیوه در حق خیلی ها ظلم شده است.

  15. اینجانب در فراخوان بهمن ۹۰ در مصاحبه یکی از دانشگاه های معتبر کشور شرکت کرده و در مصاحبه علمی پذیرش شدم و با آن که ۶ ما هم از مصاحبه عمومی گذشته اما هنوز هیچ نتیجه ای اعلام نشده است. این در حالی است که از بهمن ۹۰ تاکنون ۵ فراخوان جذب داده شده است و هنوز تکلیف من در فراخوان ۹۰ مشخص نشده ایا دانشگاه نباید در یک فرجه زمانی تکلیف متقاضیان را مشخص کنند. الان بنده اگر در دانشگاهی دیگر پذیرفته شوم تکلیف چیست؟

    • سلام علی رضا. خوبید؟ من محسن جلالی هستم. مثل شما در فراخوان بهمن شرکت کرده ام. شما برای مصاحبه وزارت علوم رفته اید؟

      • من حتی از طرف دانشگاهی که موافقت نهایی گرفتم، یک سال است که هیچ خبری ازش دریافت نکردم. نه هیچ بار وزارت علوم رفتم برای مصاحبه. کسی که وزارت علوم رفته لطفا بگوید که بعد از گرفتن موافقت نهایی از طرف دانشگاه چه کار باید بکند؟ و چه مراحلی پیش رو دارد؟؟ اگر برای شما مقدو بود با ایمیل هم می توانید به من پاسخ دهید. srezaei@ibb.ut.ac.ir

    • ببخشید تو مصاحبه چه سوالاتی می پرسن؟میشه لطف کنید همه سوالاتی که پرسیدن بگید؟ممنون میشم

      • هر چیزی می توانند بپرسند. من تقریبا ۶-۷ بار مصاحبه رفتم. چیز خاصی نمی پرسند. خودتون را معرفی می کنید همه پایان نامه ها (فوق لیسانس، دکتری….) را خلاصه خیلی کوچک می کنید. از مقالات، شرکت در همایش، کارگاه، طرح و تالیف و ترجمه کتاب می پرسند. می پرشند چرا این دانشگاه را انتخاب کردید و اگر جذب شدید اینجا را به اولویت های دیگر ترجیح میدهید؟ بستگی دارد این دانشگاه چندمین اولویت شما بوده. این مصاحبه علمی بود اما در مصاحبه عمومی سمولات های سختی هم می توانند بپرسند. من کتابی را گرفته بودم که سوالات و پاسخ های مصاحبه های عمومی را داشت. کتاب خوبی است. باید بگم که هنوز جای جذب نشدم. در مصاحبه عمومی، از ارکان گرفته تا حج و روزه و نماز های متفاوت و ……………………………….. هر جچیزی که در نهجالبلاغه است می توانند بپرسند. از ولی فقیه و سیستم دولتی و از سیاست های خارج می پرسند. موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *