سرپرست دبیرخانه هیئت مرکزی جذب اعضای هیئت علمی وزارت بهداشت گفت: قرار شده است از سوی ریاست جمهوری و در فراخوان شهریور، مجوز استخدام ۲ هزار عضو هیئت علمی صادر شود و بودجه لازم را نیز تخصیص دهند.
آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…
عباس مسجدی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، در مورد وضعیت جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی گفت: از سال ۸۷ که مصوبه آییننامه جذب اساتید توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد روند رو به رشدی را در جذب اعضای هیئت علمی دنبال کردهایم.
وی ادامه داد: به همین جهت جذب بیش از ۴ هزار عضو هیئت علمی را در برنامه کار خود قرار دادهایم با این وجود ۵ هزار عضو هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی کم داریم.
سرپرست دبیرخانه هیئت مرکزی جذب و امور فرهنگی اعضای هیئت علمی وزارت بهداشت گفت: به ازای هر دو دانشجوی دکترا یک عضو هیئت علمی باید وجود داشته باشد و همین طور در حوزه کارشناسی ارشد تخصص و فوق تخصص این کمبودها وجود دارد.
مسجدی ادامه داد: بر اساس آخرین آمار موجود در وزارت بهداشت حدود ۱۷ هزار عضو هیئت علمی در ۵۰ دانشگاه علوم پزشکی کشور مورد نیاز است که در حال حاضر ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر موجود است و به ۵ هزار نفر دیگر نیاز داریم.
وی تصریح کرد: این کمبود و نیاز جدی در دانشگاههای علوم پزشکی تیپ ۲ و کم برخوردار بیش از سایر دانشگاهها احساس میشود.
سرپرست دبیرخانه هیئت مرکزی جذب و امور فرهنگی اعضای هیئت علمی وزارت بهداشت گفت: پس از مصوبه شورا جذب اعضای هیئت علمی را به صورت نیروی نیمه متمرکز یعنی در خود دانشگاه ها و بر اساس اعلام نیاز دانشگاهها پیگیری کردهایم و افراد با صلاحیت و متعهد را توانستهایم جذب کنیم.
تنگناهای بودجهای بر سرراه جذب هیئت علمی
مسجدی گفت: دو فراخوان در سال جاری در شهریور و اسفند برای جذب اعضای هیئت علمی اعلام میشود و اعلام نیاز را از دانشگاههای علوم پزشکی گرفتهایم، مکاتبات را از معاونت راهبردی ریاست جمهوری پیگیری میکنیم اما به خاطر تنگناهای بودجهای مشکلاتی ایجاد شده است.
وی تصریح کرد: با هیئت عالی جذب پیگیریهای لازم در هفته گذشته انجام شد و قرار شده است از سوی ریاست جمهوری در فراخوان شهریور، مجوز استخدام ۲ هزار عضو هیئت علمی صادر شود و بودجه لازم را تخصیص دهند.
مسجدی در مورد اعتبار مورد نیاز برای جذب ۲ هزار عضو هیئت علمی گفت: اعداد و رقم بودجهای مشخص نیست اما به ازای هر عضو هیئت علمی یک مجوز استخدام باید صادر شود.
وی تصریح کرد: روند رو به رشدی را در جذب اعضای هیئت علمی داشتهایم اما انتظار جذب تمام ۵ هزار نیرو امکان پذیر نیست. با پیگیریهایی که داشتهایم باید برای دانشگاههای علوم پزشکی کم برخوردار تعداد قابل توجهی عضو هیئت علمی جذب کنیم چرا که بسیاری از این دانشگاهها در اواخر سال گذشته و امسال تیپ یک شدهاند و همچنین رشتههای جدیدی ایجاد شده که نیازمند هیئت علمی هستند.
عزیزان دل خوش نکنید قبل از فراخوان گروهها به افراد خاصی اعلام نیاز می دن و بقیه که مثل ما پارتی ندارن فقط برا خالی نبودن عریضه فراخوان می دن
با سلام
لطفاً در تعیین سن ۴۵ برای دکترا تجدید نظر گردد چرا که بسیاری از کسانی که سابقه تحقیقاتی و مقاله در حوزه تخصصی خود دارند از عضویت در هیئت علمی منع و برعکس افرادی که حتی یک مقاله و پژوهش ندارند تنها با استفاده از شرط سن جذب می شوند
با تشکر
سلام…
پس کی می خوان فراخوان بدن؟
الان آخر مهر شده… چرا هنوز فراخوان منتشر نشده؟
با سلام
بنده دانشجوی دکترای دانشگاه تهران خواهشمندم به وزارت بهداشت بفرمایید تا در شرایط سنی بورس هیات علمی تجدید نظر کرده وانرا از ۳۵ به ۴۰ یا ۳۸تخفیف دهد زیرا تا مراحل اداری بورس انجام گیرد دانشجویان شامل می توانند فارغ ااتحصیل شوند وعملا با جذب دانش اموخته دکترا فرقی ندارد چراکه وقتی ما درخواست بورس کردیم بورس دیگر متمرکز شد وفعلا از ان خبری نیست وما خیلی متضرر شدیم زیرا موافقت کرده بودند ومطمئنا بورس می شدیم از طرفی سن تحصیل بالا رفته برای عدالت هم شده سن بورس باید بالا رود تا افرادی که حتی ممکنه چند روزی وماهی سنشان گذشته باشد محروم نشوند .همچنین بفرمایید چرا ارزش برخی رشته های بهداشتی مانند بهداشت محیط را با گرفتن بیش از حد دانشجوی دکترا پایمال کرده وبازار کار انرا خراب می کنند برد بی عرضه این رشته چرا بانی اینکار است لطفا این پیام را حتما ارجاع دهید با تشکر
سلام
با این قانون مزخرفی که وجود دارد دانشجویان دکتری حتی تا یک روز قبل از دفاع هم نمی توانند در فراخوان شرکت کنند. در حالی که همه می دانیم که فرآیند جذب حداقل یک سال طول می کشد. بنده شش ماه است که فارغ التحصیل دکترا از دانشگاه تربیت مدرس هستم و بیکار. به خاطر این که تا بیاییم بعد از فارغ التحصیل شدن در فراخوان شرکت کنیم و مدارک ما ارزیابی شود و…. عمر حضرت نوح هم داشته باشی تمام می شود. چرا باید این همه وقت و انرژی ما به خاطر قوانینی که هیچ پایه و اساس و منطق و استدلال درستی ندارد هدر برود؟؟؟ اگر حداقل امکان شرکت دانشجویان سال آخر دکتری وجود داشت، اولا نیروها به موقع جذب مراکز می شدند و مشکل کمبود نیرو مدیریت بهتری می شد و ثانیا ما بعد از ۳۰ سال درس خواندن از ادامه تحصیل پشیمان نمی شدیم.
سلام برای من همه همین مشکل وجود دارد. اگه شما راه حلی پیدا کردید به من هم بگید. چون واقعا مسخره است که دانشجوی سال اخر نه میتواند برای بورس اقدام کند و نه برای هیئت علمی..
با سلام
من دانشجوی سال اخر دکتری بافت شناسی مقایسه ای هستم اما تا کنون به علت اینکه دانشگاههای محدودی از وزارت علوم و تحقیقات این رشته را نیاز دارند از لحاظ وضعیت کاری خیلی نگرانم، دانشگاههای علوم پزشکی هم که این رشته را نیاز دارند به خاطر گرایش ما که پزشکی نیست از پذیرش ما امتناع می کنند. این در حالی است که بزرگترین دانشگاههای علوم پزشکی کشور افرادی با گرایش مقایسه ای مشغول به فعالیت هستند، ضمنا گرایش مقایسهای هم دروس مربوط به پزشکی و هم موجودات دیگر را به صورت مقایسه ای مطالعه می کنند که قطعاَ از کسانی که فقط انسانی مطالعه میکنند اطلاعات بیشتری خواهند داشت لذا از شما خواهشمندم که در اعلام فراخوان از این گرایش نیز استفاده نمائید.
با تشکر
سلام.من شهریور کارشناسی ارشدم تمام میشه .آیا می توانم در این فراخوان شرکت کنم؟ممنون
دلت خوشه ها / اونم وزارت بهداشت/ کسانی که دکترا دارند توش موندن/ مگر پارتی …
با سلام من کارشناس ارشد میکروبیولوژی هستم ایا شانس این رو دارم که عضو هیئت علمی وزارت بهداشت بشم.میشه جوابمو به میلم ارسال کنید ممنونم.