خانه » جذب هیئت علمی وزارت علوم » جزئیات مرتبه علمی اساتید موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی

جزئیات مرتبه علمی اساتید موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی

مدیر کل دفتر گسترش وزارت علوم با اشاره به تخصص و تعداد هیأت علمی در هر یک از مقاطع تحصیلی موسسات غیردولتی، جزئیات تعداد این اعضا را به تفکیک مقاطع تحصیلی تشریح کرد.

آخرین اخبار جذب هیات علمی و اساتید دانشگاه ها در کانال تلگرامی هیات علمی و یا پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد…

ابوالفضل حسنی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه شاخصهای لازم برای تاسیس یک موسسه غیردولتی غیرانتفاعی با کیفیت تا پایان برنامه پنجم توسعه به تازگی بررسی و اعلام شده است، به تعداد هیأت علمیهایی که در هر مقطع تحصیلی این موسسات نیاز است، اشاره کرد و گفت: تعداد هیأت علمی در این موسسات برای مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته همانند دانشگاههای دولتی و مطابق با سنوات گذشته همچنین با رویکرد استفاده از استادان دولتی نیمه وقت است.

به گفته وی در کاردانی ۲ مربی تمام وقت با تخصص مرتبط، در مقطع کارشناسی ناپیوسته ۳ مربی تمام وقت با تخصص مرتبط، در مقطع کارشناسی پیوسته یک مربی تمام وقت، یک استادیار تمام وقت یا دو مربی تمام وقت همچنین یک استادیار نیمه وقت با تخصص مرتبط، در مقطع کارشناسی ارشد یک استادیار تمام وقت و دو استادیار نیمه وقت با تخصص مرتبط برای موسسات غیردولتی مورد نیاز است.

مدیر کل دفتر گسترش وزارت علوم، تعداد هیأت علمی در مقطع دکتری را همانند دانشگاههای دولتی اعلام کرد و در این باره ادامه داد: حداقل یک دانشیار متخصص تمام وقت یا استادیار با حداقل پنج سال سابقه با راهنمایی ۵ پایان نامه کارشناسی ارشد همچنین داشتن ۳ مقاله علمی پژوهشی در سه سال اخیر نیاز است.

حسنی با بیان اینکه ممکن است موسسه ای فاقد دانشیار باشد، تاکید کرد: در این زمینه موافقت شد سه استادیار متخصص تمام وقت با حداقل ۸ سال سابقه کار و داشتن یک مقاله علمی پژوهشی در سه سال اخیر و راهنمایی دو پایان نامه دوره کارشناسی ارشد در این موسسات فعالیت کند.

وی همچنین با یادآوری این موضوع که گروه هنر به لحاظ ماهیت رشته ای مقداری از نظر هیأت علمی در چند سال اخیر دارای شاخصهای پایین تری است، ادامه داد: برای مقطع کاردانی دو مربی تمام وقت با تخصص مرتبط و در کارشناسی ناپیوسته به جای سه مربی دو مربی برای رشته های هنر در نظر گرفته شده است.

این مقام مسئول در وزارت علوم همچنین به تعداد هیأت علمی در سایر مقاطع گروه هنر اشاره کرد و اظهار داشت: در کارشناسی پیوسته سه مربی تمام وقت یا دو مربی تمام وقت، یک استادیار نیمه وقت تعیین اما استادیاری تمام وقت حذف شد.

به گفته حسنی، در کارشناسی ارشد یک استاد تمام وقت و استادیار نیمه وقت با تخصص مرتبط همچنین در دوره دکتری مطابق با ضوابط دانشگاههای دولتی یعنی سه استادیار متخصص تمام وقت با ۸ سال سابقه کار خدمت(استادیار پایه ۸) با دو مقاله علمی پژوهشی تعیین شد.

همچنین ببینید

زمان ثبت نام جذب هیات علمی ۱۴۰۳

شروع فراخوان جذب هیات علمی ۱۴۰۳

فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی وزارت علوم ۱۴۰۳ شروع شد.آخرین اخبار …

۷ دیدگاه

  1. باسلام میشه لطفا بفرماییدحقوق هیئت علمی غیرانتفاعی چقدره؟

  2. سلام آیا امکان استخدام رسمی در موسسات غیرانتفاعی وجود دارد؟ آیا امکان انتقال اساتید موسسات غیر انتفاعی به دانشگاههای دولتی و سایر موسسات بصورت انتقالی امکان دارد؟

  3. سلام
    میشود یک دانشگاه غیرانتفاعی به عضو هیِِِأت علمی خود با مدرک کارشناسی ارشد و ماهانه ۹۰۰هزار تومان حقوق بدهد؟ با مبلغی که گفتند ۲ملیون۳۰۰هزار تومان خیلی اختلاف دارد!!!

  4. با سلام لطفا می خواستم بدانم حقوق ماهانه یک هیئت علمی دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد تقریبا چقدر است؟

    • سلام
      حدود دو میلیون و چهار صد هزار تومتن که با کسورات قانونی حدود ۲۳۰۰۰۰۰ میشود
      اعضای رسمی تنها تفاوتی که با اعضای پیمانی دارند در مزایا و مرخصی است
      و گرنه حقوق مثلا مربی پیمانی پایه سه رسمی و پیمانی تفاوتی ندارد

  5. من هم همین سوال قبلی دوستمان رو داشتم. به علاوه ی اینکه تفاوت حقوق اعضای هیئت علمی پیمانی با رسمی چه تفاوتی دارد. لطفا با گفتن رقم و عدد پاسخ سوالمان را دهید. خیلی متشکرم.

  6. با سلام لطفا می خواستم بدانم حقوق ماهانه یک هیئت علمی دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد تقریبا چقدر است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *